Ondernemend

Ontdek het Ambachtelijke Desembrood van Bakker Het Lage Woud

BoerenStreekMarkt Nije Leije, zaterdag 8 februari. De BoerenStreekMarkt in Nije Leije staat in het teken van lokale en biologische producten. Een van de producten is het unieke desembrood van Bakkerij Het Lage Woud. Zij bakken het brood zoals het vroeger ging: met de hand gekneed, zonder machines of kunstmatige toevoegingen. Het resultaat is een heerlijk, puur en gezond brood, waarin liefde voor het vak en vakmanschap centraal staan.

Eerlijk en gezond brood

De desembroden worden gebakken op een traditionele manier, met alleen de beste biologische ingrediënten: meel, water en een beetje zout. Dankzij een lange rijstijd krijgt het brood een luchtige structuur, een krokante korst en een rijke, volle smaak. De broden zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voedzaam en gezond.

De bakkerij werkt uitsluitend met biologische en lokale ingrediënten, zoals tarwe- en roggemeel van de Graanbroeders uit Harich en speltmeel van boerderij Landgoud in Kloosterburen. Dit zorgt voor een korte keten en garandeert producten van de hoogste kwaliteit, met respect voor het milieu en de lokale economie.

Trots op biologische kwaliteit

Als gecertificeerde biologische bakkerij (Skal-certificering), is Bakkerij Het Lage Woud er trots op dat het 100% biologische producten levert. De broden zijn voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid, kwaliteit en vakmanschap.

Behalve in hun eigen bakkerijwinkel in Makkinga zijn de ambachtelijke desembroden van Het Lage Woud ook te vinden op de tweewekelijkse BoerenStreekMarkt in Nije Leije, bij de “Bak(t)fiets”. 

De markt is de perfecte gelegenheid om lokaal, bewust en duurzaam voedsel te ondersteunen en te genieten van het allerbeste uit Friesland. Het belooft weer een marktdag te worden vol lekkers en gezelligheid!

Locatie: Nije Leije, bij Alde Leie. Tijd: 10.00 - 13.00 uur. Meer informatie: www.hetlagewoud.nl