Ondernemend
GOUD voor rookworst Keurslager Brolsma
Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 26 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Brolsma zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen.
Elk jaar gaat Keurslager Brolsma voor de perfecte smaak, zo heeft hij zijn eigen zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. Keurslager Brolsma heeft alle worsten voorgegaard, gemak voor iedereen.
Rookworst is een ouderwetse delicatesse en kan met veel gerechten worden gecombineerd. De traditionele stamppotten, in pastaschotels of gewoon koud, bij de borrel.
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat
Laatst geplaatst
Agenda
-
Do 7 november
-
Vr 8 november
-
Zo 10 november
-
Ma 11 november
-
Do 14 november
-
Vr 15 november
-
Za 16 november