Evenementen

Algemeen - UP! Groepsgesprekken Stiens

Adres
Locatie De Nije Skalm
Plaats Stiens
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 23-9-2024 14:00 - 15:00
Categorieën Algemeen

Even je hart luchten, een fijn praatje maken of gewoon alleen luisteren naar verhalen van leeftijdsgenoten. Dat kan een mens goed doen. Onder leiding van een ervaren gespreksleider komen diverse thema’s zoals op een ontspannen manier aan bod. 

De groepsgesprekken worden georganiseerd in samenwerking met ouderenplatform UP!. Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Tijdens de groepsgesprekken komen daarom de onderwerpen aan bod die ertoe doen als je ouder wordt. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over bij een kopje koffie en iets lekkers. 

Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo blijkt uit de reacties van deelnemers: “Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wél te doen. Leeftijdsgenoten snappen gewoon waarover je het hebt. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.” – Frans (70)

Wanneer en waar zijn de UP! groepsgesprekken in Stiens?

De UP! groepsgesprekken vinden plaats in de Nije Skalm, Ljipstrjitte 1 in Stiens, op de volgende dagen en tijden: 

maandag 23 september - Afscheid

maandag 14 oktober - Opnieuw beginnen

maandag 11 november - Levenslessen

maandag 16 december - Oud worden in Nederland

Hoe kunnen mensen zich aanmelden?  

Deelname is gratis, incl. koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan via 058-585 3790 of  info@dorpenteamnoord.nl  Spontaan langskomen kan ook! Maximaal 12 deelnemers 

Lees meer »